3:18 PM

Week-end de mai la mare

Eu, de fel, sunt din Mangalia asa ca stiu cum e la mare in fiecare anotimp... Mie personal cel mai tare imi place perioada de la granita dintre primavara si vara.

Am fost week-end-ul trecut pana acasa si am prins o vreme foarte tare. Sambata diminieata a fost senin iar dupa-amiaza a plouat putin dar soarele nu a disparut de pe cer.. a fost o ploaie din aia rapida varatica, incat dupa ce s-a oprit (a durat cam 10 minute) a inceput sa iasa abur din asfalt. Era o priveliste cu totul speciala. Parea ca cineva a turnat cu galeata putina apa de sus, atata doar cat sa mai raceasca pamantul.


Pe plaja am fost pe seara, exact inainte sa apuna soarele... totul era superb... marea era linistita si albastra, se auzeau doar pescarusii si un murmur linistit al valurilor care se prelingeau usor pe tarm.

Am facut o gramada de poze si mi-a fost tare greu sa aleg din ele doar cateva pe care sa le postez.








Mix de scoici














Chillin' out on the sea shore












Departe de casa















Cristal clear













My sepia love









Duminica, in timp ce ne intorceam spre Bucuresti, am vazut, din loc in loc, pe campurile verzi intinse de-alungul drumului, oaze de maci...








In viteza






Cam asta a fost mica mea excursie pana acasa.. si pot sa spun ca mi-a placut la nebunie... m-am simtit grozav si sfatuiesc pe oricine sa incerce litoralul in perioada asta... E drept ca n-am facut plaja sau baie in mare, e drept ca era cam pustiu, dar a meritat fiecare secunda!

Pentru doua zile de relaxare, mai batranesti asa, fara iesiri zgomotoase in miez de noapte prin cluburi, fara petreceri dupa care nu stii cum sa dormi mai mult, fara bronz din-ala pe fuga dupa care noaptea nu mai stii pe care parte sa dormi, a fost chiar ok.


0 comments: